Zeytinyağlı Barbunya

Author: admin // Category:
Malzemeler
1.5 Kilo taze barbunya
1 Su bardağı zeytinyağı
4 Adet dolmalık biber
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Çay kaşığı şeker
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 75 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Kabukları ayıklanmış barbunyayı haşlayıp, suyunu süzün.
Zeytinyağını tencereye alın.
İnce ince doğranmış soğanı yağda hafifçe öldürün.
Küçük doğranmış domates ve dolmalık biberi ilave edip, biraz daha kavurun.
Tuz, şeker ve barbunyaları ilave edin.
3 Su bardağı suyu da ekledikten sonra 1 saat pişirmeye bırakın.
Soğuduktan sonra servis yapın.

0 Responses to "Zeytinyağlı Barbunya"

Yorum Gönder