Nuraniye - Yemek Tarifi

Author: admin // Category:
Nuraniye - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 45dk
MALZEMELER
4 Orta Boy Kabak
1 Su Bardagi Amerikan Pirinci
1 Çay Bardagi Siviyag
1 Demet Taze Sogan
1/2 Demet Dereotu ve Maydanoz
Tuz ve Su
Yogurt (süzme tercih edilir)
4-5 Dis Sarmisak
1/2 Çay Bardagi Yag
YAPILIŞ TARİFİ
Kabaklari temizleyip, rendeleyin, Taze soganlari küçük küçük dograyin. Maydanozlari ve dereotlarini ince ince kiyin.
Taze soganlari siviyag ile kavurun. Üzerine rendelenmis kabaklari ilave edin ve biraz daha kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pisirin. Sogumaya birakin.
Sarmisakli yogurt hazirlayip, soguyan karisimi bu yogurtlu sosa bosaltin. Tuz ilave edip hazirladiginiz yagli sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

0 Responses to "Nuraniye - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder