Pavurya Içli Domatesler - Yemek Tarifi

Author: admin // Category:
Pavurya Içli Domatesler - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
8 büyük domates
275 300 gr konserve veya dondurulmus pavurya eti
2 limon, kabugu rendelenmis
4 çay kasigi limon suyu
2 yemek kasigi mayonez
4 yemek kasigi lor peyniri veya labne, süzgeçten geçmis
2 demet tere, ince kiyilmis
Tuz ve karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Domateslerin baslarini kesip bir kenara koyun. Bir çay kasigiyla dikkatlice
domateslerin içini oyup çikartin. Ters çevirip bir havlu üstünde kurumaya
birakin.
Bir kasede pavurya etini, limon kabugunu ve suyunu mayonezi ve elekten
geçmis lor peyniri karistirin. (Asçinin önerisine bakin.) Tere, tuz, biber ve
aci biber sosunu ekleyip tatlandirin. Kabin kapagini kapatip, karisimi 1-2
saat buzdolabinda sogutun.
Kasikla karisimi domateslerin içine koyup domates kapaklarini üstlerine
yerlestirerek servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

0 Responses to "Pavurya Içli Domatesler - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder