Pizza Kesesi - 26 Kasım 2008

Author: admin // Category: , ,


Malzemeler :


* 3 sosis
* 100 gr.sucuk
* yeşil biber
* 1 tutam maydanoz
* mantar
* kaşar peyniri
* feleğen
* 4 adet yufka
* 12 adet milföy
* 1 çay b.mısırözü yağı
* 1 yumurta

Hazırlanışı :

İç harcı için sucuk, sosis, maydanoz ve mantar doğranarak karıştırma kabına alarak harmanlayın. Keseler için milföy yapraklarının her birini önce bir kase yardımıyla büyük bir yuvarlak kesin daha sonra bu yuvarlağın ortasından bir yuvarlak daha çıkararak bir halka şekli elde edin. Yufkaları da yağlayarak üst üste koyun. Bu yufkalardan 12 tane kare kesin. Kestiğiniz yufkaların içine iç harçtan koyarak uçlarını birleştirerek kase yapın.. Milföylerden kestiğiniz halkaları yufka kaselerinin üzerinden bilezik gibi geçirerek yufkanın uçlarını dışarı doğru çıkarın. Bütün hamur için aynı işlemi uygulayın. Üzerine yumurta sarısı sürerek tepsiye alın.180 derecede pişirin.

0 Responses to "Pizza Kesesi - 26 Kasım 2008"

Yorum Gönder