Kiremitte Mantarlı Levrek-12 Aralık 2008

Author: admin // Category: ,

  • adet levrek
  • 1 soğan
  • 1 kase mantar
  • 2 defne yaprağı
  • tane karabiber
  • limon
  • sıvıyağ
  • tuz
    • Üzeri için:
    • Kaşar peyniri

    Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın. Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın. Sıvı yağda soteleyin.

    Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın.

    En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın.

0 Responses to "Kiremitte Mantarlı Levrek-12 Aralık 2008"

Yorum Gönder