Tavuk Kroket

Author: admin // Category: , ,



Malzemeler :

* 1 haşlanmış tavuk göğsü
* 1 soğan
* 1 yumurta
* 1 haşlanmış patates
* tuz,karabiber
* galeta unu

Panelemek için:

* un
* yumurta
* galeta unu

Kızartmak için:

* sıvıyağ

Hazırlanışı :

Haşlanmış tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirin ve karıştırma kabına alın. Üzerine 1 soğan rendesi, 1 haşlanmış patates rendesi, ince çekilmiş ceviz, yumurta, tuz ve karabiber ekleyerek iyice yoğurun. Yuvarlayıp şekil verdikten sonra buzdolabında bir süre bekleterek sertleşmesini sağlayın.

Sertleşen kroketleri önce una, daha sonra yumurtaya en son da galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın.

0 Responses to "Tavuk Kroket"

Yorum Gönder