Malzemeler :
* 1 haşlanmış tavuk göğsü
* 1 soğan
* 1 yumurta
* 1 haşlanmış patates
* tuz,karabiber
* galeta unu
Panelemek için:
* un
* yumurta
* galeta unu
Kızartmak için:
* sıvıyağ
Hazırlanışı :
Haşlanmış tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirin ve karıştırma kabına alın. Üzerine 1 soğan rendesi, 1 haşlanmış patates rendesi, ince çekilmiş ceviz, yumurta, tuz ve karabiber ekleyerek iyice yoğurun. Yuvarlayıp şekil verdikten sonra buzdolabında bir süre bekleterek sertleşmesini sağlayın.
Sertleşen kroketleri önce una, daha sonra yumurtaya en son da galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın.
0 Responses to "Tavuk Kroket"
Yorum Gönder