Oktay Usta Kütahyalılarla buluştu

Author: admin // Category:

Samanyolu Televizyonunda “Yeşil Mutfak” isimli yemek programıyla ünlenen ünlü yemek ustası Okyat Usta, Konuralp Eğitim Kurumlarının düzenlediği geleneksel yemek yarışmasında Kütahyalılarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yapılan yemek yarışmalarında Konuralp'te Kütahyalı bayanlara yemek sırlarını anlatan Oktay Usta, bol bol kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Pasta ve Yöresel Yemekler kategorisinde yarışan katılımcılara hediyelerini de takdim eden Oktay Usta, Kütahyalılardan büyük ilgi gördü.

Yarışmada bir konuşma yapan Konuralp Lisesi Müdürü Enver Kartal ise, Konuralp'in sosyal etkinliklerde de Kütahya'da öncü olduğunu dile getirdi. Eğitimde yakaladıkları başarı çizgilerini sosyal alanda düzenledikleri ses getiren etkinliklerle taçlandırdıklarını söyleyen Kartal, bu çerçevede Anasultan piknik alanında düzenleyecekleri ve Grup Laçin'in bir konser vereceği ödüllü Anasultan Uçurtma Şenliğine de tüm Kütahyalıları davet ettiklerini ifade etti.

Programda, Konuralp Mehter Takımının ve Kol Bastı ekibinin yaptığı gösteriler izleyenler tarafından beğeniyle karşılanırken, etkinlik çerçevesinde burslu öğrenciler yararına da bir kermes düzenlendi.

27.05.2009
Tellal Haber

0 Responses to "Oktay Usta Kütahyalılarla buluştu"

Yorum Gönder